Автор Тема: Киевстар и Эльбрус. Наши дни  (Прочитано 3488 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Сергей Горбачевский

  • Administrator
  • Знаменитый писатель
  • *****
  • Сообщений: 81603
  • Репутация: +321/-4
  • Пол: Мужской
  • Есть вопросы? Пишите в личку
    • Награды
Киевстар и Эльбрус. Наши дни
« : 06, Января 2018, Суббота, 12:47:08 pm »
Решил завести новую тему, хотя про Эльбрус и Киевстар у нас на форуме есть немеряно информации. Дело в том, что в споре ДФС и Киевстар когда-то должна быть поставлена точка. И скорее всего, это произойдёт в этом году.

Я не очень верю в то, что Киевстару удастся избежать штрафа и вот почему. Эльбрус, являясь чисто обнальной конторой, брал с предпринимателей налик за припейд и выдавал им доверенность на получение товара на складе Киевстар от своего имени. То есть предприниматель должен был вписать свои паспортные данные в доверенность, потому что на складе Киевстар сверяли паспорт и доверенность.

Вписывая свои данные, предприниматель светил своё участие в обнальной схеме. Некоторые за это серьёзно поплатились уголовными делами.

Наверняка кто мог, тот ушёл в отказ по доверенностям. Нет доверенности, нет отгрузки и есть предоплата, с которой нужно уплатить все налоги, как с прибыли.

Это административная часть, а ещё есть уголовная. Против Резникова есть уголовные дела, но сам он, без участия должностных лиц Киевстар, не мог провернуть все эти дела. Логично предположить, что и против Киевстар могут быть уголовные дела.

Товарищ Чернышов, кроме зелёных соплей не привёл никакой фактуры по обыску ДФС. Мы не знаем что они искали и что изъяли.

Цель его понятна - изобразить невинную жертву репрессий. Но эти репрессии ничто на фоне СИЗО, куда попали предприниматели, которых Киевстар обязал работать через Эльбрус.

И вот поэтому поводу мы просить комментария нашего дорого друга - блоггера. Зелёные сопли пусть оставит себе. Многие из тех, кто попал в тюрьму, были моими хорошими друзьями.
Здесь могла бы ваша реклама


Оффлайн Сергей Горбачевский

  • Administrator
  • Знаменитый писатель
  • *****
  • Сообщений: 81603
  • Репутация: +321/-4
  • Пол: Мужской
  • Есть вопросы? Пишите в личку
    • Награды
Re: Киевстар и Эльбрус. Наши дни
« Ответ #1 : 11, Января 2018, Четверг, 13:55:08 pm »
Наш пивной друг обещал рассказать что-то новое про ДФС, но пока молчит. Может из ШК дали каких советов, а может готовится к 4G, не знаю. Зато большой пост написал его восстановленный сотрудник Михаил Яценко и там много интересного...

Обшуки в Київстарі!
Чому реформована держава «трусить» Київстар?

На власній сторінці в ФБ, як кажуть «щоб з перших вуст», президент компанії на передодні Різдва прокоментував дії ДФС, які увірвались з обшуком в офіс Компанії. Оригінал коментаря ось: https://www.facebook.com/peter.chernyshov?ref=br_rs

Якщо коротенько, то зміст такий: «4 січня в офіс компанії (в м. Києві) вдерлись близько 30 податківців, які пред’явили постанову суду на обшук і приступили до слідчих дій». Петро Чернишов не дуже вдавався в подробиці та роз’яснення (чому обшук, про що кримінальна справа, і що шукають, який зв'язок Київстара з урядом януковича, та яке відношення до російського бізнесу) повідомивши про те, що питання пов’язано з давньою справою про податки. Додавши, що справа з податками тягнеться з часів попередньої команди, а нова команда є «сама прозорість, чесність, можна сказати «команда – законність», просто команда лідерів у напрямку прозорості»!
Не будемо вдаватись в подробиці, що це за справа і що шукають податківці, тому як справа дійсно давня і розпочата за часів Литовченка. Власно мене здивувало дещо інше.

Для розуміння про те, що за справа і з чим пов’язана ось трохи подробиць:

Обурило інше, а саме те, що президент Київстар, коментуючи події, зробив акцент на тому, що податківцям потрібно «трусити» інших, а не таку компанію, як Київстар. Нібито їм є чим займатись, є кого «трусити», чому лізуть до самого сумлінного платника податків, чому не вирішують питання в судовому порядку…

А от мені, враховуючи ті «пригоди», які створило нове керівництво компанії в моїй історії з поновленням на роботі, вся ця ситуація з обшуком лише підкреслила ті моменти, на які я постійно наштовхуюсь і про які постійно пишу.

Смішно спостерігати, як нова команда на чолі з її флагманом вскочила в пастку, яку сама і поставила.

Так флагман компанії кричить «караул», державні органи атакують, мовляв щось хочуть…. А що хочуть? Та звичайно грошей, що ще вони можуть від Вас Peter Chernyshov хотіти? Звичайні такі гроші, звичайний такий відкат, хабар, подяку за плідну працю (можливо так подобається більше). І тут нічого незвичайного. Як кажуть падка наша влада на те, щоб десь щось отримати або віджати.

Але ж саме Ваша команда Peter Chernyshov створила образ «рішаємо все за гроші», і під Вашим же керуванням всі питання вирішуються хабарем. Тому і податкова прийшла не до платника (кращого платника) податків, а прийшла в компанію, яка «заносить» і вирішує питання грошима, а не кмітливістю багаточисленного юридичного департаменту.

Скажете, що я перебільшую і Ваша команда сама чесність? Тоді тримайте факти, аргументи, кожний з яких можу довести.

Так ми маємо, хоча ні, має Peter Chernyshov, а ми просто спостерігаємо:
1. Домовились в Кіровському суді м. Дніпра. Обидва рішення цього суду на Вашу користь. Але згодом скасовані!

2. Вирішили питання в ВССУ, пам’ятаєте суддю Вєру? Ось, пригадайте: Просмотр ссылок доступен только зарегистрированным пользователям

3. Занесли в поліцію і… вже більше року проводяться слідчі дії в кримінальній справі за не виконання судового рішення, де хтось з Вашої команди повинен як то кажуть «відбути». Правда дивно, наче достатньо заносять Ваші посильні в поліцію, а ті справу не закривають. А знаєте чому? Та просто «доять» Вас, як ту козу на полі, чекають на Вас знову. Я завтра(наприклад) напишу скарги про бездіяльність поліції, і Ваші посильні понесуть знову! Нагадаю: Просмотр ссылок доступен только зарегистрированным пользователям
Просмотр ссылок доступен только зарегистрированным пользователям

4. Занесли в поліцію ще трохи, і ті прямо в офісі Київстару почали мене допитувати, лякати в кримінальній справі проти мене. Слідчий каже: «Михайло, Ви злочинець, але можна все рішити написавши заяву на звільнення». Пам’ятаєте? Нагадаю: https://www.facebook.com/mihayats/posts/1955791078014330

5. Занесли в ДФС і та побігла «трусити» Профспілку. Пригадуєте? Це історія де знайшовся патріот податкової служби (звичайно з складу Ваших підлеглих), який замовив експертизу за 160 тис. грн., і звернувся з заявою. І ті (приблизно як у Вас), прибули з перевіркою до Профспілки (яка є неприбутковою організацію). Цю історію можна пригадати тут: Просмотр ссылок доступен только зарегистрированным пользователям

6. Подвійні стандарти – це взагалі норма життя Вашої команди. Можна за секунди запізнення на роботу винести мені догану, але при цьому не бачити в діях керівників порушень, за які передбачена кримінальна відповідальність.

Тому нічого тут дивного. В судах Ви рішаєте грошима, в поліції замовляєте ті чи інші «послуги», якщо треба «натравити» ДФС – теж не є проблемою.

Ви самі створили таке відношення до компанії, а зараз опинились з іншого боку своєї «барикади». З того боку, коли треба «давати» і «рішати». «Рішати» не юридично, а рішати грошима. І тут, нажаль, компанію навряд чи будуть сприймати по іншому, «сприймати» як лантух з грошима, який можна час від часу «трусити». Справились, як кажуть «на п’ятірку» (або «на дванадцять» по-новому).
У нас у Українців, Peter Chernyshov є гарне висловлювання: «Країна починається з тебе». І ми (справжні Українці) мріємо про державу без хабаря, а Ваш підхід дещо за межами наших мрій.

Для Ваших (наших) юристів хочу нагадати:
СТ. 34 КОНСТИТУЦИИ, КОТОРАЯ ГЛАСИТ: КАЖДОМУ ГАРАНТИРУЕТСЯ ПРАВО НА СВОБОДУ МЫСЛИ И СЛОВА, НА СВОБОДНОЕ ВЫРАЖЕНИЕ СВОИХ ВЗГЛЯДОВ И УБЕЖДЕНИЙ.
КАЖДЫЙ ИМЕЕТ ПРАВО СВОБОДНО СОБИРАТЬ, ХРАНИТЬ, ИСПОЛЬЗОВАТЬ И РАСПРОСТРАНЯТЬ ИНФОРМАЦИЮ УСТНО, ПИСЬМЕННО ЛИБО ИНЫМ СПОСОБОМ - ПО СВОЕМУ ВЫБОРУ.

Це щоб уникнути непорозумінь, а то вони завтра до Вас прийдуть, і скажуть: «Ви бачили що він написав? Давайте йому догану винесемо».
Здесь могла бы ваша реклама


Оффлайн Сергей Горбачевский

  • Administrator
  • Знаменитый писатель
  • *****
  • Сообщений: 81603
  • Репутация: +321/-4
  • Пол: Мужской
  • Есть вопросы? Пишите в личку
    • Награды
Re: Киевстар и Эльбрус. Наши дни
« Ответ #2 : 11, Января 2018, Четверг, 15:04:20 pm »
Отправил ссылочку на этот пост в американский минюст. Может их заинтересует после истории в Узбекистане.  ;)
Здесь могла бы ваша реклама


 

Киевстар уволил главу набсовета и еще двух членов

Автор Сергей Горбачевский

Ответов: 0
Просмотров: 2643
Последний ответ 28, Июня 2018, Четверг, 11:24:53 am
от Сергей Горбачевский
А правда, что Киевстар возит СИМ-карты из России?

Автор Сергей Горбачевский

Ответов: 101
Просмотров: 8849
Последний ответ 28, Декабря 2019, Суббота, 21:20:41 pm
от Сергей Горбачевский
Киевстар не засветился среди меценатов

Автор Сергей Горбачевский

Ответов: 30
Просмотров: 3022
Последний ответ 27, Апреля 2020, Понедельник, 17:19:53 pm
от Сергей Горбачевский
Киевстар решил выплатить 1,5 млрд грн дивидендов акционерам

Автор Сергей Горбачевский

Ответов: 2
Просмотров: 3313
Последний ответ 28, Июля 2017, Пятница, 14:36:03 pm
от Сергей Горбачевский
Хорошая новость - у Киевстар будет новый директор по маркетингу

Автор Сергей Горбачевский

Ответов: 11
Просмотров: 5138
Последний ответ 25, Июля 2023, Вторник, 08:00:24 am
от Сергей Горбачевский