Автор Тема: Марина Комарова, бывшая жена генерала Собка  (Прочитано 83 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Сергей Горбачевский

  • Administrator
  • Знаменитый писатель
  • *****
  • Сообщений: 82322
  • Пол: Мужской
  • Есть вопросы? Пишите в личку
    • Награды
Марина Комарова, бывшая жена генерала Собка
« : 13, Января 2024, Суббота, 05:40:45 am »
Собко йде з ТРО.
Такий стоїть плач Ярославни по всім медіа, що я не втрималась.
Сідайте, зараз трохи осушу ваші сльози.
Якщо хто не в курсі, то я офіційна дружина Собка. Була. До листопада 2023го.
Одразу хочу попередити: я НЕ ЖЕРТВА, мене НЕ ТРЕБА жаліти. Я вмію за себе постояти і кривдник завжди відгребе у мене по повній. Що я, в принципі, вже і зробила, а цей пост тільки вишня на торт. Тому що я не люблю, коли захоплюються людиною, яка по суті є гівном.
 
По-перше, не “йде з ТРО”, а переводять на іншу посаду з підвищенням.
Просто переводитись не дуже хочеться, бо було тепло й затишно. Тому, що:
 
Собко створив свій “проектний офіс реформ”. В ньому було порядка 50 людей. Реально щось корисне з них робили тільки людей 15, а всі інші обожнювали Собка і насолоджувались своєю “героїчною” службою подалі від фронту.
Називався цей “офіс” в простолюді “Картковий будиночок”. Керувала цим будиночком і була сірим кардіналом колишня нардепка від “Самопомочі” Оксана Сироїд.
Обробляти Собка Сироїд почала ще до того, як він був призначений в ТРО. Запрошувала на свої туси, всіляко його нахвалювала і потім мобілізувалась до нього в штаб, запропонувавши свою допомогу. Мотиви Сироїд були зрозумілі всім навколо, окрім Собка. В цього політичного трупа ще не згасли політичні амбіції, а після війни всі партії будуть ганятися за толковими і відомими військовими, бо в таких військових буде найвищій рейтинг і з ними можна буде пролетіти наверх.
Як дружина, я радила триматися подалі від Сироїд, якщо він планує потім політичну карьєру. І триматися ще якнайдалі, якщо планує тільки військову.
Але хто ж послухає дурну дружину, коли Сироїд вже взростила йому неабияку корону, малюючі такому неоціненному кадру світле майбутнє. Я потрапила в немилість міттєво, як і всі, хто щось казав проти Сіроїд. Він з людьми по два тижні міг не вітатися після цьго, щоб ви розуміли глибину пиздеця.
Сироїд відверто пізділа чужі гарні проекти на стадії завершення і видавала їх за свої. Так вона показувала свою потрібність, паралелльно взрощуючі популярність Собка. В цієї команди є пара толкових досягнень, як то вишкіл капітанів, але це замало як для роботи 50 людей за 2 роки. Навіть сайт ТРО, щоб ви розуміли, не ця команда зробила, а зовсім інші люди з ТРО. Зате вони вели сторінку в Твіттері, де всіляко нахвалювали та репостили Собка, жодного разу не згадавши від початку імені командувача.
Щоб ви розуміли ступінь впливу Сироїд на Собка: після того, як я його вигнала, він звернувся до неї по допомогу знайти психолога. І вона знайшла. Олег Березюк. Їі корєш по партії. Погугліть, хто це. І зрозумієте, що було б с Собком далі, якби я вже не поставила ультіматум, що після Березюка не підпущу його до дитини.
Тут ще варто зауважити, що корона почала зростати на доброму підгрунті-йому як раз дали генерала.
І на цьому моменті Собко зламався. “Собко до” генерала і “Собко після” це два різних Собка. Тому плакати швиденько припиняйте, він того більше не вартий.
Команда Сироїд нарядно кружила Собка. Його годували їжею з ресторанів, йому дарували коштовні подарунки, йому давали ключі від хат для зустрічей з коханкою (яка теж пов’язана з одним з цієї шобли бизнесом). Все було яскраво. А я просто охуївала від приносимих до дому четвертих пар Lowa, трьох пар кросівок Ecco, часів Garmin за 70000 і т.д і т.п. Але коли я побачила абонемент в спортклуб Tsarsky, мене вже просто вивернуло.  Сука, 2022 рік, війна у розпалі, люди сидять в Азовсталі, а він в Tsarsky ходить біцепси качати. Ну просто підлеглий подарував, ну що такого?
Як заправський генерал, Собко почав користуватися підлеглими в особистих цілях.  А раніше його це страшенно обурювало. Но то ж було “до”. Місце сидіння визначає точку зору. Юристи, медики, водії... Як мені було соромно, коли він прислав хлопця з медичної служби супроводити мене в лікарні на КТ, викликавши того з законного вихідного... Я забороняла присилати водія відвезти малого в лікарню, коли є таксі. І т.д. і т.п.
 
І тут ми плавно переходимо в “по-друге”.
Посилати водія видвезти зубну щітку, яку забула коханка, або тест на ковід, коли захворіла-він же генерал, та раз плюнути! Жінку треба кружити. І пофіг, що це за рахунок державних коштів (водій-військовослужбовець, який отримує зп з держбюджету, і автівка, яка заправляється за державний кошт).
Возити на службовій автівці коханку по ресторанам та кіно-це стало нормою. Якось він приїхав до малого в неділю. Ми сиділи вже добу без світла. Холодно, їжу приготувати не можу. Генератор нам не полагалось купляти, бо за що ж тоді вигулювати даму? І ось, забирає він малого, вигулює його пару годин і привозить до мене в холодний, темний будинок. Каже, що йому на роботу треба. А сам їде через все місто(на службовій автівці), забирає коханку і знов через все місто повертається в кінотеатр біля нас. Оце робітник! Все для фронту, все для перемоги! Це зима 2022го, на сєкундочку.
А до цьго, в листопаді він взагалі їде у відпустку з коханкою на тиждень... в Італію! Пабааам! Він вам розкаже, що то командіровка була. І в нього, і в неї. Ну так совпало, просто поруч опинилися. Хоча вони не служать разом. Та вона взагалі не військовослужбовиця, а відома грантоєдка Любов Цибульська. Одружена, з дітьми. Просто гранти відробляла як могла.
А я влізла в борги, щоб вивезти дитину за кордон на зиму. Тому що зимувати без світла та тепла під обстрілами з маленькою дитиною не було вже сил. Він мені нічим не допоміг.
Розлучився офіційно він зі мною через Одеській суд в листопаді 2023го. Я навіть про це не знала, поки він мені не сказав “і до речі, ми вже розлучені”. Як так палучілось і хто йому допоміг-питання відкрите. Бо він прописаний в Києві, а я в Літині. Але факт є фактом-генерал порішав. Дуже треба було, бо коханка сказала, що не пустить до себе жити, поки він не розлучиться.
 
Можу ще розписувати й розписувти, є багато чого і по його службі в тому числі, але й так вже багато тексту.
Ітог такий:
 
Поки одни гинули, інші працювали на допомогу, я моталася по евакуаціях та ховалася по холодних підвалах від обстрилів з малим, Собко катався з коханкою по відпустках, їздив по ресторанах та дорогих спортзалах, отримував подарунки, готувався до політикі і ні в чому собі не відмовляв. Як і «положено» генералу. (Саме за це я перестала поважати його ще й як військового. )Ну і вишкіл капітанів зробив, молодець. Але на ізнос він не працював, я це добре знаю як ніхто. Люди годинами його чекали, щоб він підписав документи як начштаб, поки він тусив в своєму «картковому будиночку».
 
І припиніть писати про оборону Києва. Він ніякого відношення до неї не мав як Начштабу ТРО. Обороняв він Києв хіба що в ресторанах та ліжках інших жінок.
Закінчуйте плакать, він зламався. Таких як він у нас багато, більше він нічим не відрізняється від постсовковой шобли.
Авжеж знайдуться ті кому він зробив добре і хто буде його захищати, але погано він зробив дууууже багатьом хорошим людям. Просто з-за своєї корони на голові. І дуже багато він не допомагав по службі, коли міг, бо йому стало пофіг на все, окрім себе.
 
На фото зліва: він з Любовью Цибульскою.
На фото справа: я з малим у підвалі як раз тоді, коли він відпочивав з нею в Італії.
 
Як малий переживає обстріли він ЖОДНОГО разу не спитав. Як і про те, як ми виживаємо взагалі, коли я без роботи. До малого приїзжає раз на тиждень, вигулює його як собачку 3-4 години.
Людина честі та принципів, ага.

P.S. Це не пост ображеної бідної дружини. Це пост дуже злопамʼятної колишньої дружини. Моє его в порядку. Бо коли я йому вивалила про коханку, він просив пробачення і на колінах повзав. І їй дістався тільки тому, що я не пробачила, а не тому, що він їі обрав. Хай насолоджується) І я їй дзвонила перед розмовою з ним. Вона так бідкалася, що він їі обманув. Сказав, що зі мною вже не живе. Але швиденько прийняла його, як я вигнала. Гордість то таке, а чого добру пропадати))

P.S.S. Він настільки довбойоб, що додумався трахатися з коханкою без презерватива. І приніс мені пару болячок. Дякувати богу, незначних. Бо коли я чекала на результати всяких віч, гепатит С, то ледве не в обморок падала. Мені ж нема більше шо робити між біготнею з дитиною в підвал. Мужик, блять.


Оффлайн Сергей Горбачевский

  • Administrator
  • Знаменитый писатель
  • *****
  • Сообщений: 82322
  • Пол: Мужской
  • Есть вопросы? Пишите в личку
    • Награды
Re: Марина Комарова, бывшая жена генерала Собка
« Ответ #1 : 13, Января 2024, Суббота, 05:52:54 am »
 Любов Цибульска запрошений спікер у Вишколі Капітанів:

Додатковий елемент програми – гостьові спікери. Засновниця Центру стратегічних комунікацій Любов Цибульська розповідала про гібридні операції Кремля в Україні, бойові комбати – про прийняття рішень в успішних та неуспішних операціях.

Просмотр ссылок доступен только зарегистрированным пользователям


Оффлайн terakon

  • Знаменитый писатель
  • ***
  • Сообщений: 1474
    • Награды
Re: Марина Комарова, бывшая жена генерала Собка
« Ответ #2 : 13, Января 2024, Суббота, 08:19:58 am »
Помста за зраду

Оффлайн Сергей Горбачевский

  • Administrator
  • Знаменитый писатель
  • *****
  • Сообщений: 82322
  • Пол: Мужской
  • Есть вопросы? Пишите в личку
    • Награды
Re: Марина Комарова, бывшая жена генерала Собка
« Ответ #3 : 13, Января 2024, Суббота, 08:36:59 am »
Помста за зраду
Он учился у нас в университете и выглядел правдорубом. Расставаться нужно по-людски. А теперь этот ком негатива будет только нарастать, забрызгивая дерьмом всех участников истории.

Оффлайн terakon

  • Знаменитый писатель
  • ***
  • Сообщений: 1474
    • Награды
Re: Марина Комарова, бывшая жена генерала Собка
« Ответ #4 : 13, Января 2024, Суббота, 08:47:46 am »

Помста за зраду
Он учился у нас в университете и выглядел правдорубом. Расставаться нужно по-людски....
по-людськи та ревнощі - несумісні речі


Оффлайн Сергей Горбачевский

  • Administrator
  • Знаменитый писатель
  • *****
  • Сообщений: 82322
  • Пол: Мужской
  • Есть вопросы? Пишите в личку
    • Награды
Re: Марина Комарова, бывшая жена генерала Собка
« Ответ #5 : 13, Января 2024, Суббота, 08:50:26 am »
В армии часто хорошо получается карьера у людей, которые считают подчинённых расходным материалом. Особенно во время войны. Такие люди подобное отношение часто несут домой и заканчивается это очень плохо. Я знавал такого хероя, грудь в орденах, а подчинённые за глаза называли мясником. А потом жена написала заявление в полицию об изнасиловании и карьера мгновенно превратилась в тыкву. Страшные люди. А начальство таких любит...до заявления в полицию.

Оффлайн Сергей Горбачевский

  • Administrator
  • Знаменитый писатель
  • *****
  • Сообщений: 82322
  • Пол: Мужской
  • Есть вопросы? Пишите в личку
    • Награды
Re: Марина Комарова, бывшая жена генерала Собка
« Ответ #6 : 13, Января 2024, Суббота, 08:52:27 am »
по-людськи та ревнощі - несумісні речі
А где здесь ревность? Здесь одно предательство. Сначала он её предал, потом она ему ответила, как могла.


Теги:
 

Марина Порошенко рассказала о сумке за полмиллиона

Автор Сергей Горбачевский

Ответов: 9
Просмотров: 3464
Последний ответ 14, Сентября 2015, Понедельник, 12:05:26 pm
от K-H